Cumartesi, Eylül 14, 2024

RX 7900 XTX, WarHammed 40.000: Space Marine 2 Tasarımı ile Karşımızda!

Ağustos ayının başlarında ASUS ve AMD ortaklığı adı altında WarHammed 40.000: Space Marine 2 temalı yeni custom ekran kartlarının üretileceğini sizlere aktarmıştık. Yer verilecek model ile alakalı yeni görüntüler mevcut.

RX 7900 XTX WarHammed 40.000: Space Marine 2 Modeli 

Oyun tutkunlarına özel olarak tasarlanan modelin sır perdesi kalkıyor. WarHammed 40.000: Space Marine 2’nin tasarımı RX 7900 XTX üzerine işleneceği artık belli oldu.

RADEON 7900XTX TUF SPACE 2 768x442 1 - PC Hocası

Bir önceki yazımızda RX 7000 serisinde yer alacağını belirtmiştik. Lakin net bir şekilde hangi Radeon ekran kartının olacağını bilinmemekteydi.

Modelin görsellerine baktığımız zaman kendi fikrimi belirtecek olursam tek kelime ile çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

ASUS TUF 7900XTX SPACE - PC Hocası

Space Marine serisinin sevilen kahramanı Demetrian Titus karakterinden esinlenildiği belirtilen tasarım, modelin fanlarında ve genel görünümünde mavi rengine ağırlıklı olarak yer verildiğini görmekteyiz.

BENZER:  MSI, Yeni nesil Spatium Vapor Chamber SSD Soğutucusunu Duyurdu

RADEON7900XTX TUF SPACE - PC Hocası Soğutucu bloğunda ve backplate kısımlarının sarı rengine boyandığını görüyoruz.

Evet ASUS’un ve AMD işbirliği içerinde gerçekleşen WarHammed 40.000: Space Marine 2 tasarımına sahip RX 79000 XTX ekran kartları hakkında merak edilen önemli hususlar belirtmekte fayda var.

Öncelikle model, sınırlı sayıda üretileceğini söylemeliyiz. Yeni modelde satıştan gelir elde etmekten ziyade anı olarak üretilen özel ekran kartları sınıfında yer alacak. Ulaşılması zor olacak modelin fiyatlandırmasına değinecek olursak, henüz net bir bilgi maalesef bulunmuyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler