Cumartesi, Nisan 20, 2024

S.T.A.L.K.E.R. 2’den Yeni Fragman Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun 2018’in başlarında resmen yeniden canlandırıldığından beri S.T.A.L.K.E.R. 2 ile ilgili ayrıntılar çok az.

Ancak 2020’nin azalan saatlerinde geliştiriciler GSC Game World, oyunun birinci şahıs deneyimini vurgulayan yeni bir fragman yayınladı.

stalker 2 kapak resmi 1

GSC, 31 Aralık’ta yaptığı bir haber bülteninde fragmanın “oyunun gerçekte nasıl hissettiğini: hızlı tempolu sahne değişikliği, uğursuz manzaralar ve neredeyse ayırt edilemeyen bir gitar müziği eşliğinde kaçınılmaz bir tehlike hissini temsil ettiğini söyledi.”

YouTube’da yer alan açıklamaya göre fragman tamamen motor içinde ve Skif adlı bir takipçi olan oyuncu karakterinin gözünden çekiliyor. Birden çok iç ve dış ortamı gösteren önceki bir fragman Temmuz ayında Xbox Games Showcase sırasında yayınlandı.

2021 yılında Windows PC ve Xbox Series X için planlandı. Aynı zamanda Xbox Game Pass programının bir parçası olacak. STALKER serisinin ilk oyunu STALKER: Shadow of Chernobyl 2007’de piyasaya sürüldü.

Tüm zamanların en saygın FPS oyunlarından biri olmaya devam ediyor. STALKER: Clear Sky ve STALKER: Call of Pripyat’ı içeren eleştirmenlerce beğenilen seri, aynı zamanda modern açık dünya sanal alan türünün öncüsüdür.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler