Perşembe, Nisan 25, 2024

Saints Row: The Third Remastered PlayStation 5 ve Xbox Series için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, Saints Row: The Third Remastered PS5 ve Xbox Series versiyonlarının çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun, 25 Mayıs 2021 tarihinde belirtilen PlayStation 5 ve Xbox Series platformları için çıkış yapacak.

saints row the third remastered geliyor

Hemen belirtmek istiyorum, PlayStation 4 veya Xbox One’da Saints Row: The Third Remastered’a sahip kullanıcılar PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına ücretsiz yükseltebilecek.

PlayStation 5 ve Xbox Series X‘te oyun, dinamik 4K çözünürlük ve PC High ayarlarına eşdeğer görsellerle 60 FPS’de çalışacak. Bu konsollardaki oyuncular aydınlatma, doku çözünürlüğü ve diğer görsel efektlerde iyileştirmeler bekleyebilir.

Oyunun Xbox Series S sürümü, oyunculara aralarından seçim yapabilecekleri iki grafik modu sunacak. Biri oyunu 1080p / 60 FPS’de çalıştırırken, diğeri çözünürlüğü yükseltilmiş 4K’ya yükseltir, ancak kare hızını 30 FPS’ye düşürecek. Ayrıca, sistemin özel SSD’si sayesinde “çok daha hızlı” yükleme sürelerine sahip olacak.

Saints Row: The Third Remastered ilk olarak 22 Mayıs 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. Ayrıca Epic Games Store ile yapılan bir yılık özel anlaşmanın sona ermesiyle birlikte oyun 22 Mayıs 2021 tarihinde Steam ve GOG platformlarına da geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler