Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Bugün Yeni A Serisi Modellerini Tanıtıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pc Hocası’ndan herkese merhabalar. Yeni ‘S’ serisi ile uzun zamandır teknoloji dünyasını çalkalayan Samsung , bugün yeni cep telefonlarını tanıtacak. A30 ve A50 ile giriş ve orta segmentte büyük beğeni toplayan Samsung , yeni A serisi telefonlarını yarın Bangkok, Milan ve São Paolo‘da düzenleyeceği lansman ile bugün kullanıcılara sunacak. Samsung‘un yeni A serisi için düşünülen modeller ise Galaxy A60 ve Galaxy A80 olacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

Bu bilgi resmi olmayan kaynaklardan edinildiği için en sağlıklı bilgiyi bugün lansmanda almış olacağız. Ancak Samsung Mobile dün yapmış olduğu Twitter paylaşımı ile ”Canlı Bir Dönem İçin Hazır Olun ! ” paylaşımı ile akıllarda bir soru işareti uyandırdı.

 

yeni a

Yayınlanan görselde üç tane kare bulunması Twitter kullanıcıları  tarafından, Samsung A serisine 3 ürün birden ekliyor gibi bir geri dönüş aldı diyebiliriz. Yeni cep telefonları ile büyük beğeni toplayan Samsung ,  yarın tanıtılacak yeni A serisi modelleri ile bu beğeniyi yakalayabilecek mi ? Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Bugün Düzenlenecek olan lansmanı Canlı olarak takip edip, size ürünlerle alakalı bilgiyi en kısa zamanda iletmiş olacağız. Bakalım yeni modellerin ismi ne olacak ? 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler