Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy A04s, Destek Sayfasında Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un resmi sitesindeki cihaz sızıntılarına alıştık. Firmanın özellikle destek sayfasında zaman zaman henüz tanıtılmamış modeller göze çapıyor. Yine böyle bir durum oldu ve Samsung Galaxy A04s modeli markanın destek sayfasında gözüktü.

Firmanın İngiltere sitesinde destek sayfasında yer alan telefon, SM-A047F model numarasıyla beraber gelecek gibi gözüküyor. Peki çok yakında tanıtılmasını beklediğimiz bu model için teknik anlamda neler biliyoruz?

Samsung Galaxy A04s Fiyat Performans Ürünü Bir Telefon Olabilir

Yeni akıllı telefon için teknik özellikler konusunda da beklentiler var. Zira geçtiğimiz ay bu model Geekbench testlerinde de boy göstermişti.

Sızan bilgileri değerlendirdiğimiz zaman telefonun Exynos 850 işlemcisiyle beraber geleceğini görüyoruz. Samsung imzalı 8 çekirdekli işlemci, 8 nm üretim sürecinden çıkan ve 2.0 GHz saat hızlarına kadar ulaşan bir işlemci.

Telefon için yeterli olacak mı ya da Samsung Galaxy A04s performansı nasıl olacak sorularına şimdilik yanıt veremiyoruz.

Samsung Galaxy A04s

6.5 inç LCD ekran, 3 GB RAM ve güncel One UI 4.0 arayüzü gibi özellikleri de olması beklenen Galaxy A04s için tanıtım tarihi netlik kazanmış değil.

Fakat peşi sıra telefondan sızıntıların geliyor olması, bu modelin de yakın zamanda ortaya çıkacağını gösteriyor. Fiyat performans sınıfı akıllı telefonlardan biri olmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler