Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy A20, Geekbench Testi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni A serisi akıllı telefonlarının en uygun fiyatlı modeli olacak A20’nin Geekbench skoru ortaya çıktı.

Samsung’un bu yeni akıllı telefonu 3GB RAM ile 8 çekirdekli Exynos 7885 yonga seti tarafından desteklenecek. Cihazın diğer detayları ise henüz netleşmiş durumda değil.

Exynos 7885 Yonga Seti Kullanılacak

Geekbench skoru ortaya çıkan akıllı telefon Samsung’un kendi yonga seti olan Exynos 7885 tarafından desteklenecek. Bu işlemci 2,2 GHz saat hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A73 çekirdeğini ve 1,6 GHz saat hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A53 çekirdeklerini içeriyor.

Akıllı telefonun tek çekirdek performansına bakıldığında 1099, çoklu çekirdek performansında ise 3456 puan aldığı görülüyor.

galaxy a20 benchmark

Kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan akıllı telefonun Samsung’un yeni arayüzü olan One UI ile beraber gelmesi bekleniyor.

Samsung’un bu yeni A ailesinin bir ferdi olan Galaxy A20, giriş-orta seviyesinde bir telefon olacağa benziyor. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne gibi detaylara sahip olacağı yakın bir zamanda netlik kazanacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler