Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy A70s Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürmesini beklediğimiz yeni telefonu Galaxy A70s, bugün performans testinde gözüktü. Geekbench testi sonucu cihazın 6GB RAM kapasitesine ve Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalıştığı görülüyor.

Geekbench testinde Samsung SM-A707F ortaya çıkan bu yeni modelin aldığı sonuçlara bakıldığında ise tekli çekirdek testinde 2365 puan aldığı gözükürken, çoklu çekirdek testinde 6372  puan aldığı test ile beraber görülüyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alacak olan akıllı telefon yukarıda da belirttiğimiz gibi 6GB RAM kapasitesi ve Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber gelecek.

Yaklaşık olarak 4 ay önce tanıtılan Galaxy A70 modelinin bir üst versiyonu olarak piyasaya sürülecek Galaxy A70s’in en dikkat çeken tarafı kamerası olduğunu söyleyebiliriz. 32 MP çözünürlüğe sahip bir ana kameranın bulunduğu Galaxy A70’in aksine A70s cihazında 64 MP çözünürlüğe sahip bir ana kamera kullanılacak.

gsmarena 001

Bu ayın sonlarına doğru veya Eylül ayının başlarında tanıtılmasını beklediğimiz bu yeni modelin detayları önümüzdeki günlerde ortaya çıkmasını beklerken fiyatına dair henüz net bir bilgi bulunmadığını söyleyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler