Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Buds Pro’nun Şarj Kutusu Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü analist Evan Blass, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Buds Pro‘nun gerçek kablosuz kulaklıklarının yeni pazarlama görsellerini sunmaya devam ediyor ve bugün Evan Blass, şarj kutusunun içerisini daha detaylı gösteren bir görsel paylaştı.

Cihaza dışarıdan göz attığımızda kasanın yakın zamanda tanıtılan ve piyasaya sürülen Samsung Galaxy Buds Live ile birebir aynı olduğunu görebiliyoruz, ancak kulaklıkların tasarımına baktığımız zaman her bir kulaklık standart Galaxy Buds ve Buds Plus modelleri ile aynı.

samsung galaxy buds pro case
Samsung Galaxy Buds Pro'nun Şarj Kutusu Sızdırıldı! 2

Yeni Samsung Galaxy Buds, eski Buds ve Buds + modelleri ile aynı kulak içi tasarıma sahip olacak, ancak her zamanki gibi iyileştirilmiş ses kalitesi, geliştirilmiş Ortam modu ve ilk kez bu tasarıma sahip bir kulaklıkta göreceğimiz Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak. Kulak içi tasarımı sayesinde bunların Samsung Galaxy Buds Live modelinden çok daha iyi performans göstermesi bekleniyor. Samsung Galaxy Buds Pro, RM-190 model numarasına sahip ve ANC güç gereksinimleri nedeniyle bir sorun olabilecek Buds + ile aynı pil kapasitesine sahip (her bir kulaklıklar için 60 mAh, kasa için 472 mAh).

Samsung, 14 Ocak 2021’de Samsung Galaxy S21 serisi ile birlikte piyasaya sürülen mor, siyah ve gümüş renklerinde yeni nesil Samsung Galaxy Tomurcukları piyasaya sürecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler