Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Fold 2 Ne Zaman Tanıtılacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aylar öncesinden akıllı telefon devlerinden Samsung’un, Ağustos ayı içerisinde ilk katlanabilir telefonunun halefi Samsung Galaxy Fold 2 ile Samsung Galaxy Note 20’yi tanıtmayı planlandığı zaten internette dedikodu konusu idi lakin henüz gündemde küresel çapta bir Koronavirüs pandemisi yoktu.

Bununla birlikte, Kore gazetesi Hankook Ilbo, teknoloji devi Samsung’un Q3 lansmanı için hazırlıklar üzerinde çalıştığını ve Fold hayranlarının ikinci bir Fold cihazının gelmemesi durumu için korkmamalarını bildirdi.

Kore basınından Hankook Ilbo’nun kaynaklarına göre, Samsung yakın zaman içerisinde Galaxy Fold 2’nin çekirdek parçaları için bir iş ortağına bir üretim siparişi verdi.

Daha öncesinde Samsung Galaxy Fold 2’nin daha büyük bir erişilebilirlik sahibi olması için daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olacağı ve Samsung’un cihaz için bir kalem seçeneğine sunmasına izin verebilecek Samsung’un Ultrathin Glass (UTG) teknolojisinin eklenmesinden yararlanacağını duyduk.

Suya ve toza dayanıklılık gelebilir

Son zamanlarda yayınlanan patentler ayrıca Samsung’un cihazı suya ve toza dayanıklı hale getireceğini ve bu da cihazın ömrünü muazzam bir şekilde artırmaya yardımcı olacağını gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler