Salı, Nisan 16, 2024

Samsung Galaxy Fold 5 Dakika da Tükendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıttığı Galaxy Fold yaşadığı ekran sorunlarından dolayı uzun bir süredir eleştiriliyordu. Bu eleştiriler sonrası cihazda iyileştirmeler yapan Samsung, cihazı cep telefonu pazarına yeniden sürdü. Kısa bir süre önce de Çin’de satışa çıkan Galaxy Fold, 5 dakika içerisinde tükendi.

pchocasi.galaxy fold

Çin üzerinde satışa çıkan Galaxy Fold’un Samsung tarafından Weibo üzerinden yapılan açıklama ile stoklarının bittiği belirtildi. Öyle ki Samsung, Galaxy Fold’un 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tükendiğini açıkladı. 2000 dolar gibi fiyat etiketiyle raflarda kendine yer bulan cihazın çok hızlı bir şekilde stoklarının erimesi oldukça büyük bir başarı.

ÇİN’DE BÜYÜK BAŞARI!

Tabi burada değinmemiz gereken önemli bir konu bulunuyor. Galaxy Fold’un stoğu kaç adetti ? Bu sorunun cevabı şu anlık verilebilmiş değil. Ancak yurtdışı basınından edindiğimiz bilgilere göre Galaxy Fold’un 20.000 adet stoğunun bulunduğu iddia edildi.

Kısa bir süre içerisinde stokları tükenen cihaz Samsung için büyük bir önem taşıyor. Öyle ki katlanabilir cep telefonuna son zamanlarda ARGE çalışmaları ile önem veren şirket yeni nesil katlanabilir telefonlarını da önümüzde ki aylarda kullanıcılar ile buluşturacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler