Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy M33 ve M23 Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticilerden Samsung, Mobile Press web sitesinde Galaxy M23 ve M33 akıllı telefonlarını resmi olarak duyurdu. M33 ve M23 tasarım tarafında farklılıklara sahip olsalar da teknik özellik tarafında birbirlerine benziyorlar. Her iki modelde 6.6 inçlik 1080p çözünürlüğe sahip TFT ekranlara, 50MP çözünürlüğünde ana, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kameraya sahipler.

Samsung Galaxy M33, 6000 mAh kapasiteli bataryaya, 2MP çözünürlüğünde makro kameraya ve daha fazla RAM seçeneğine sahip. Şirket henüz ayrıntıları açıklamamış olsa da M33 modeli 6GB ile 8GB RAM seçeneği sunuyor ve adı henüz bilinmeyen sekiz çekirdekli bir yonga setinden güç alıyor.

Galaxy M23 ise teknik özellik bakımından M33 ile aynı özelliklere sahip fakat 5000 mAh kapasiteli batarya ile geliyor, M33 modeline göre daha hafif ve daha ince. İki modelin de fiyat etiketi ve hangi pazarlara sunulacağı belli değil fakat Avrupa ve Hindistan’da satışa çıkacak. Akıllı telefonların ülkemize gelip gelmeyeceği belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler