Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy M35 5G Tanıtıldı! Fiyatı Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un fiyat performans dengesini koruyacak modelleri arasında gösterilen Samsung Galaxy M35 5G tanıtıldı. Bir amiral gemisi performansı vermese de işin içine fiyat girdiği zaman, öne çıkmayı başaran modelde nasıl özellikler var ve Türkiye durumu ne olacak yakından bakalım.

Samsung Galaxy M35 5G Nasıl Özelliklere Sahip?

Bir kere tasarım kısmını geçiyorum. Zira telefonun tasarımı son dönemde çok sık gördüğümüz standart Samsung tasarımı. Arka kısımda her kamera ayrı alanlar ve ön kısımda ekran üzerinde kamera. Amiral gemilerinde de sıkça kullanılan bir tasarım dili.

Diğer taraftan teknik özelliklere geçtiğimiz zaman ise tam bir fiyat performans serisi akıllı telefonla karşı karşıyayız diyebiliriz. Telefonun ekran kısmında 6.6 inçlik bir paneli var ve S-AMOLED olan bu ekranda Gorilla Glass Victus koruması bulunuyor.

Çözünürlük değeri çok değişmiyor. FHD+ çözünürlükte 1000 nit parlaklık var. Unutmadan ekranın 120 Hz yenileme hızına sahip olduğunu da ekleyelim.

Samsung Galaxy M35 5G

Gelelim yeni akıllı telefonun işlemci ve RAM kısmına. Samsung’un kendi imzasını taşıyan işlemcileri kullanan Samsung Galaxy M35 5G, Exynos 1280 serisi işlemcilerle beraber geliyor. 4G versiyonda farklı bir işlemci karşımıza çıkacak. RAM kısmında ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bir standart olarak geliyor diyebiliriz.

Fiyattan önce son olarak kameralara da bakalım. Uygun fiyatlı bir model olmasına karşın bu akıllı telefonda da 3 kamera karşımıza çıkıyor. OIS destekli 50 MP birincil kameranın yanı sıra akıllı telefonda 8 MP f/2.2 geniş açılı kamera ve 5 MP değerinde makro çekim kamerası bulunuyor.

Galaxy M35 5G Diğer Tüm Özellikler

  • Ekran: 6.6 inçlik S-AMOLED ekran, 120 Hz 2400 X 1080 piksel
  • Kamera: 50 MP birincil kamera f/1.8 diyafram açıklığında, 5 MP geniş açı kamerası f/2.2, 5 MP f/2.4 makro çekim kamerası
  • İşlemci: Exynos 1380
  • RAM: 8 GB
  • Depolama Alanı: 256 GB
  • Pil: 6000 mAh değerinde 25W

Fiyat Nasıl?

Henüz Türkiye fiyatları belli olmayan akıllı telefonun yurt dışı fiyatı ise 280 dolar seviyesinde. Muhtemelen Türkiye’de de uygun fiyatlı ürünler arasındaki yerini alacak. Fiyat performans açısından değerlendirecek olursak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler