Cumartesi, Nisan 27, 2024

Aynısının Başkası: Samsung Galaxy M55 Tasarımı Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un, en büyük rakibi Apple’dan farklı olarak akıllı telefon skalasını geniş tuttuğunu biliyoruz. Amiral gemisi modeller tabii ki başı çekiyor ama giriş ve orta segment modeller de var. İşte bu akıllı telefonlardan biri olacağını düşündüğümüz Samsung Galaxy M55 için de yeni bilgiler var.

Samsung’un orta segment ailelerinde elini biraz daha güçlendirecek olan telefona ilişkin gerçek görüntüler yayınlandı.

Samsung Galaxy M55 Tasarımı, Diğer Serileri Birebir Yansıtıyor

Yeni paylaşılan görsellerdeki tasarım gerçekse, Samsung artık tekrara düşmeye başladı diyebilirim. Zira görsele baktığım zaman uzun zamandır kullanılan ayrık kamera alanlarının öne çıktığı tasarım yapısını görüyorum.

Üst üste sıralı olan 3 kamera ve birbirinden bağımsız alanlara yerleştirilmiş lens bölümleri. Bunun yanında hemen yan kısımda konumlandırılmış olan flaş ışığını da unutmamak gerekiyor.

Samsung Galaxy M55

Samsung tekrara düştü diyorum çünkü çok uzun zamandır bu tasarım dili değiştirilmiyor. Evet Galaxy A serisinde tuş kısımları için bir değişiklik yapılmaya başlandı. Adacık adı verilen yeni tuş tasarımı sunuldu. Ama özünde bakarsak tasarım kısmında hala büyük değişiklikler yok.

Sadece tasarım değil yeni akıllı telefonun teknik özellikleri için de bilgiler var. Samsung Galaxy M55 teknik özellikler kısmında tam bir orta segment modeli olacak gibi duruyor.

Giriş segmentine daha yakın bir orta segment model olarak gelecek M55 serisinde Snapdragon 7 Gen 1 serisi işlemcileri görmeyi bekliyoruz. RAM miktarında ve ekran boyutunda ise çok büyük bir değişim beklenmiyor.

Tabii ki bu modelin en önemli yanı fiyatı olacak. Zira telefon fiyat açısından iddialı bir model olarak gelecek. Diğer tüm M serilerinde olduğu gibi bu seride de rekabetçi bir fiyat sunulacak olursa, Samsung orta segment için pazarın bir kısmını daha domine edebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler