Salı, Nisan 16, 2024

Samsung Galaxy Note 10 Lite, CES 2020 öncesi tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un en ucuz kalemli telefonu olma ünvanını kazanan Galaxy Note 10 Lite tanıtıldı. Özellikle kamera ve kalem performansıyla oldukça iyi işler ortaya koyan cihazın fiyatına ve özelliklerine yakından bir göz atalım.

note 10 lite

Gücünü Samsung’un kendi ürettiği Exynos 9810‘dan alan Galaxy Note 10 Lite, 6/8 GB Ram ve 128 GB depolama seçenekleri ile satışa çıkacak. Barındırdığı temel özellikleriyle dikkat çeken cihazın Galaxy S10 Lite’a göre daha iyi bir kameraya sahip olduğunu da belirtelim. Kameralara bakacak olursak bizi arka tarafta 3 adet kamera karşılıyor.

Bu kameralardan ana kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde ve F1.7 diyafram açıklığına sahip. Ana kameraya bir adet ultra geniş açı kamerası (123 derece) ve telefoto kamerası eşlik ediyor.Ön tarafta ise 32 megapiksel çözünürlüğünde ekran içerisindeki delikte yer alan bir ön kamera bulunuyor.

samsung galaxy note 10 lite tanitildi iste ozellikleri ve fiyati 4

Şık bir tasarıma sahip olan cihazda ‘S Pen‘ desteği de mevcut. Alt tarafta konumlandırılan kalem yuvası cihazın kullanımında kolaylık sağlıyor. Ekran boyutu 6.7 inç olan Galaxy Note 10 Lite’ın ekranında Amoled bir panel kullanılmış. Amoled panelin kullanılmasıyla beraber cihazda ekran içi parmak izi desteği de getirilmiş.

4500 mAh pil kapasitesi olan cihazın ağırlığı da 199 gram. CES 2020 sonrası satışa çıkması beklenen Galaxy Note 10 Lite’ın fiyatı da 649 euro olarak açıklandı. Cihazın Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler