Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Note 21 için Sevindirici Gelişme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un ikinci amiral gemisi serisi hangisi desek, hemen Note serisi dersiniz. Fakat buna rağmen Samsung Galaxy Note 21 serisinin gelmeyeceği iddia ediliyordu.

Yani her ne kadar ikinci amiral gemisi modeli olarak gösterilse de serinin Note 20 ile son bulacağı ve yeni modellerin gelmeyeceği bilgisi vardı. Note yerine FE serisinin yaygınlaşması ve zaten ana amiral gemisine de kalem desteğinin eklenmesi durumu söz konusu olacaktı. Fakat tüm bunlara karşı yeni bir gelişme yaşandı.

Adeta tüm iddiaların boşa çıktığını ve serinin devam edeceğini öğrendik. Peki, bu yeni gelişme ne? Seri gelecek olursa nasıl özelliklerde olacak?

Samsung Galaxy Note 21 serisi bir fotoğrafta gözüktü

Yeni serinin ortaya çıkmasını sağlayan bir fotoğraf oldu. Samsung Plaza’da çekildiği söylenen fotoğrafta, tüm yeni modellerin isminin bir G harfi içerisine sığdırıldığı görülüyor.

Bu harf içerisinde Samsung Galaxy Note 21 modellerinin de adı var. Note 21 5G versiyonu ve Note 21 Ultra 5G versiyonu dikkat çekiyor. Bu modellerde kullanılması beklenen donanımlar için de bilgiler var.

Samsung Galaxy Note 21

Bilgilere göre telefonların içerisinde Snapdragon 888 işlemci ve bazı modellerde de Exynos 2100 işlemcileri olacak.

İki modelde de S Pen Pro akıllı kalemleri olacak. Tanıtım ise her zaman olduğu gibi Ağustos ayında yapılacak gibi duruyor. Tabii ki farklı bir sürpriz de olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler