Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Note 7’nin İlk Reklamı Kore’de Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakında tanıtılacak olan Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7 tanıtılmadan önce Kore’de tanıtım reklamı yayınlandı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un Galaxy Note 7 için çekmiş olduğu reklam filminde pek çok mesaj ve ipuçları bulunuyor. Yeni cihazın detayları ve videosu haberimizde.

Galaxy Note 7 Tanıtım Videosunda “Suya Dayanıklılık” Ön Planda

2 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan yeni Samsung Galaxy Note 7 serisinde pek çok detay gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Kore’de yayınlanan tanıtım videosunda Samsung firması cihazın suya dayanıklılığına epey bir vurgu yapmış. Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz haftalarda da bir teknoloji mağazasında Samsung Galaxy S7 Edge’yi “Water Resistant” adı verilen cam kabın içerisine koyulmuş ve tuşa bastığınızda içeriye su dolarak müşterilerine test etme imkanı sağlanmıştı.

Samsung bu aralar cihazlarının su geçirmemezlik özelliği üzerine kafa patlatırken, Galaxy Note 7‘de IP 68 sertifikası ile birlikte üretildi. Bu durum tabii ki cihazın tamamen su geçirmez olduğunu ispatlamıyor. Gidip denize dalıp cihazı kullanmanızı kimse önermiyor. Belli mesafelerin üstünde Galaxy Note 7 su geçirmeyecek.

galaxy-note-7-reklam
Galaxy Note 7’de Bizleri Neler Bekliyor ?

Öncelik olarak cihazda parmak izi sensörü, desenle tuş kilidi açma, suya ve toza dayanıklılık gibi ekstra özellikler yer alırken, 6 GB RAM‘i ve 256 GB‘a kadar depolama alanı beklentiyi üste çekmeyi başarıyor. Daha önceden burada sizlerle paylaştığımız Galaxy Note 7 tüm teknik özellikler yazımıza göz atarak tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan dün Kore’de yayınlanan yeni Samsung Galaxy Note 7 reklam videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Cihazın Türkiye’ye geliş tarihi ve satış fiyatı henüz resmileşmedi. Galaxy Note 7 hakkında tüm gelişmeleri ve detayları PC Hocası üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler