Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S10 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung tarafından 20 Şubat’ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10’un özellikleri hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Daha önceki zamanlarda iki model tanıtan Samsung bu kez üç model tanıtacak. 

Samsung, Galaxy S10 modellerinde çentik yerine delikli ekran kullanacak. Böylece ön tarafın büyük bir kısmı ekranla kaplı hale gelecek. Bu şekilde ekran/çerçeve oranı daha da artmış olacak. Ekranda bulunacak olan ultrasonik parmak izi okuyucu ile birlikte parmağınızı ekrana okutarak telefonun kilidini açabileceksiniz. 

Samsung Galaxy S10 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı 2 PCH

Samsung Galaxy S10 Modellerinin Özellikleri

Samsung Galaxy S10 Plus’un ekran boyutu 6.4 inç, Galaxy S10’un ekran boyutu 6.1 inç ve Galaxy S10 Lite’ın ekran boyutu 5.8 inç olacak. Samsung Galaxy S10 Plus’un ön tarafında çift kamera olacakken diğer modellerde tek kamera olacak. Samsung Galaxy S10 Plus ve S10’un ekranında ultrasonik parmak izi okuyucu bulunurken Galaxy S10 Lite’da maalesef ultrasonik parmak izi okuyucu bulunmayacak. Samsung Galaxy S10 Lite’ın parmak izi okuyucusu önceki modelde olduğu gibi arka tarafta yer alacak. 

Samsung Galaxy S10 Plus’un batarya değeri 4000 mAh, Galaxy S10’un batarya değeri 3500 mAh ve Galaxy S10 Lite’ın batarya değeri ise 3100 mAh olacak. Hızlı şarj ve hızlı kablosuz şarj desteği ile birlikte bataryası hızlı bir şekilde şarj olabilecek. 

Yonga seti olarak tüm modellerde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 855 bulunacak. Samsung Galaxy S10 Plus’da 10 GB bellek, Galaxy S10’da 8 GB bellek ve Galaxy S10 Lite’da 6 GB bellek bulunacak. Samsung Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10’da 1 TB depolama alanı seçeceğiyle birlikte oldukça yüksek depolama alanı sunacak. Siyah, beyaz, yeşil ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan modellere ek olarak Galaxy S10 Lite’da sarı renk seçeneği de bulunacak. 

Sizce Samsung Galaxy S10’un özellikleri amiral gemisi telefonlar için yeterli mi? Yorumlarda belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler