Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S10 için OneUI 3.0 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesi giderek daha fazla Galaxy amiral gemisi akıllı telefonuna yayılıyor, S20, güncellemeyi alan en son model olmuştu. Bununla birlikte, güncelleme şu anda İsviçre’deki kullanıcılar için S10 5G ve S10e telefonlar için mevcuttur, ancak çok yakında S10 ve S10 + için de kullanıma sunulmasını bekliyoruz.

Ancak, Galaxy S10 One UI 3.0 beta programına kaydolanlardan biriyseniz, OneUI 3.0 kararlı güncellemesi sizin için hemen kullanılamayabilir (SamMobile aracılığıyla). Dolayısıyla, bir beta kullanıcısı iseniz, kararlı OneUI 3.0 güncellemesini almak için bir veya iki hafta beklemelisiniz.

Samsung OneUI 3 update 1
Samsung Galaxy S10 için OneUI 3.0 Yayınlandı! 2

OneUI 3.0 güncellemesi, Kişiler, Telefon, Galeri gibi bazı birinci taraf uygulamalarda görsel değişiklikler içeriyor. Bunun dışında güncelleme, ekranı, ek kamera filtrelerini ve daha fazlasını kapatmak için çift dokunma özelliğini de ekliyor. Android Aralık 2020 güvenlik yaması, OneUI 3.0’ın en son sürümünde sahip olduğunuz bir diğer önemli özelliktir.

Galaxy S10 dışında, Android 11 güncellemesi, Samsung’un orta sınıf akıllı telefonlarından bazıları için de mevcut olacak. Bu arada, Galaxy S10 5G / S10e cihazınız varsa Ayarlar > Yazılım güncelleme‘ye giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler