Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21 FE, 45W Hızlı Şarj Destekleyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21 FE, bileşen eksiklikleri nedeniyle gecikme durumu yaşıyorken, akıllı telefon halen dünya çapındaki sertifikasyon otoriteleri aracılığıyla onay alarak piyasaya sürülme yoluna devam ediyor ve bu da akıllı telefon hakkında bazı yeni bilgileri ortaya çıkmasını sağlıyor. Cihaz (SM-G990U ve SM-G99U1 modelleri) FCC tarafından (myFixguide aracılığıyla) onay aldı ve bu, akıllı telefonun 45W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya çıkardı.

samsung galaxy s21 fe fcc listing charger
Samsung Galaxy S21 FE, 45W Hızlı Şarj Destekleyecek! 2

Akıllı cep telefonu S21 FE, 45.000 mAh pil şarj eden EP-TA800(25W) ve EP-TA845 (45W) olmak üzere iki farklı şarj cihazını destekleyecek. Ne yazık ki, akıllı telefonun kutusunun içerisinde bu iki adaptörden herhangi biri çıkmayacak, kullanıcıların satın alma sırasında karar vermesi gerekecek.

Sertifikasyon listesi ayrıca 4G LTE bağlantısı, 5G, Bluetooth 5.0 ve NFC gibi özellikleri de onaylıyor. Daha önceki söylentiler, cihazın Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti ve 6 GB veya 8 GB RAM, 128 GB ve 256 GB depolama alanı ile geleceğini gösteriyor. Ayrıca 6.4 inçlik AMOLED ekrana ve 32 MP damla çentik özçekim kamerası ile geleceğini öne sürüyordu.

Samsung Galaxy S21 FE’nin Siyah, Beyaz, Mor ve Yeşil renk seçeneklerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak bunun ne zaman olacağı hala bilinmiyor ve Samsung’un 21 Ağustos’ta gerçekleştirmesini beklediğimiz Unpacked etkinliğinde piyasaya sürmeyeceğini öne süren en son söylentiler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler