Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nisan ayında, Steve Hemmerstoffer aracılığıyla Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un tıpkı geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü S20 FE modelinin halefi Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) modelinin sızıntısının ilk görüntülerini görmüştük. Bugün ise sızıntıları ile meşhur Evan Blass aracılığıyla, sızdırılmış 3D şemalara dayalı kendi 3D renderlarını yayınladı.

Galaxy S21 FE Olası Teknik Özellikleri

Önceki söylentilere göre, Galaxy S21 FE yaklaşık olarak 6,4 inç düz bir ekrana sahip olacak ve 155,7 x 74,5 x 7,9 mm (arka kamera çıkıntısı dahil 9,3 mm) ölçülerinde olacak. Akıllı telefonun, 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı olacak, işlemci tarafında Exynos 2100 veya Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor. Akıllı telefonun ayrıca 5G bağlantı teknolojisini sunması da bekleniyor.

Ne yazık ki akıllı telefonun kamerası hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz ancak 32MP özçekim kamerası kullanacağını biliyoruz. Diğer özellikler arasında ekran içi parmak izi okuyucu, toza ve suya dayanıklılık için IP68 sertifikası, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C bağlantı noktası, ters kablosuz şarj teknolojisi yer alıyor.

Cihazın fiyat konusunda ise 700 $ aralığında perakende satışa sunulması bekleniyor, ancak fiyatlandırma ve hangi bölgelerde bulunabileceği henüz sızdırılmış değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler