Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Geliyor: Pazarlama Görüntüleri ve Ayrıntıları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un henüz duyurulmamış olan fakat sürekli olarak sızıntı destanı devam eden modeli Galaxy S21 FE hakkında yeni sızıntılar internete düşmeye devam ediyor. Bugün internete düşen raporlarda akıllı telefonun pazarlama görüntüleri ve diğer teknik ayrıntıları gün yüzüne çıktı.

Elde edilen pazarlama görüntülerine bakarak yola çıkacak olursak Samsung Galaxy S21 FE 5G, iddialar, sızıntılar ve diğer güçlü raporlara göre Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Unpacked etkinliğinde bizlerin karşısına çıkacak.

Galaxy S21 FE 5G, ekran tarafında 6.4 inç boyutunda Full HD+ ve 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED panel ile geliyor olacak. Ekranın ortasında 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası için bir adet delik çentik bulunacak. 6GB RAM ile birlikte gelecek olan akıllı telefonun kamera kümesinde 64MP çözünürlüğünde ana kamera , ultra geniş açılı kamera ve derinlik sensörü yer alacak.

Akıllı Telefon, pazara bağlı olarak Qualcomm’un Snapdragon 888 veya Samsung’un Exynos 2100 yonga setinden güç alacak. İddiaya göre Beyaz, Lavanta, Krem ve Siyah renk seçeneklerinde satışa sunulacak fiyat etiketi oldukça uygun tutulacak. Batarya tarafından, 15W şarj desteğine sahip 4.500 mAh kapasiteye sahip batarya eşlik ediyor olacak. Biyometrik koruma tarafında ekran altı parmak izi sensörü kullanılıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler