Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Lansman Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bu sene içerisinde bir Note serisi çıkarmayacağını açıklayarak teknoloji endüstrisini şaşkına uğrattı, ancak iyi durum şu ki, şirketin cihaz portföyünden çıkardığı tek akıllı telefon modeli oldu. Geçtiğimiz sene olduğu gibi, Samsung, söylentileri bir süredir internette dolaşan Galaxy S21 FE adlı Galaxy S21’in daha uygun fiyatlı bir versiyonunu piyasaya sürme üzerinde çalışıyor. Aslında, popüler haberci Mauri QHD’nin kaynaklarına göre şirket, yaklaşan Galaxy S21 FE modelini 8 Eylül’de piyasaya sürülmek üzere hazırlık içerisinde.

Geçtiğimiz sene Galaxy S20 FE modeli Ekim ayında piyasaya sürülmüştü ve tahminlere göre S21 FE modeli bir ay erken tanıtılacak ön siparişlerine ise bir kaç gün sonra başlandıktan sonra Ekim’e doğru normal satışına çıkacak.

Galaxy S21 FE Olası Teknik Özellikleri neler?

Samsung Galaxy S21 FE Leaked Press Image
Samsung Galaxy S21 FE Lansman Tarihi Sızdırıldı! 2

Daha öncesinde internete düşen söylentilerde, akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti ve 6 GB ve/veya 8 GB RAM, 128 GB ve 256 GB depolama alanı varyantları ile geleceğini gösteriyordu. 4G LTE bağlantı, 5G, Bluetooth 5.0 ve NFC teknolojilerini de destekleyeceğini duymuştuk. Ayrıca 6.4 inç AMOLED ekrana ve ön tarafta 32 MP’lik sensöre sahip özçekim kamerasına sahip olması da beklentilere sahip. Bildirildiğine göre, bir ekran içi parmak izi okuyucusu olacak ve IP68 su geçirmemezlik sertifikasına sahip olacak. Boyutları ise 155.7×74.5×7.9mm şeklinde olacak.

Akıllı telefonun, batarya konusunda 45.000 mAh pili sunacağı, EP-TA800(25W) ve EP-TA845 (45W) olmak üzere iki varyant şarj cihazını destekleyeceği de söylendi. Durum şu ki, kutunun içerisinde herhangi bir adaptör çıkmayacak Samsung Galaxy S21 FE’nin Siyah, Beyaz, Mor ve Yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler