Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Renkleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşan Samsung Galaxy S21 FE, küresel çapta yaşanmakta olan çip krizine karşılık Ekim ayındaki tanıtıma kadar ertelemek zorunda kaldı. Ancak Android Headlines ekibinin erişim sağladığı yakın bir anonim kaynak, akıllı telefon hakkında bize önemli bir bilgi verdiği için nihayet akıllı telefonla ilgili bazı haberler ortaya tek tek çıkmaya başlıyor.

Kaynağa göre Samsung Galaxy S21 FE ara modeli, Mor, Beyaz, Yeşil ve Gri olmak üzere dört farklı renk seçeneklerinde satışa sunuluyor olacak. Eğer hatırlamıyorsanız, geçen sene piyasaya sürülen Galaxy S20 FE modeli altı farklı renk seçeneklerinde mevcuttu: Bulut Donanması, Bulut Kırmızısı, Bulut Lavanta, Bulut Nane, Bulut Beyazı ve Bulut Turuncusu bu renk seçenekleriydi. Aşağıda Galaxy S21 FE’nin sızdırılmış basın görsellerine göz atabilirsiniz.

1625333436893
Samsung Galaxy S21 FE Renkleri Ortaya Çıktı! 2

Sızan resimlere baktığımız zaman cihazın üçlü lens içeren bir kamera kümesine ve küme dışına konumlandırılmış bir LED Flash ışık ile geleceğini görüyoruz. Ön tarafta ise oldukça ince çerçevelere sahip ve ekranın en üst kısmının ortasına yerleştirilmiş nokta çentik kamera çıkıntısı görebiliyoruz.

Ayrıca telefonun renk seçeneklerine baktığımız zaman her bir renk Apple’ın iPhone 11 serisindeki renk seçenekleri ile birebir aynı gözüktüğünü ve iPhone 11’i çağrıştırdığını hissediyoruz. Büyük ihtimalle arka taraf Samsung Galaxy S21 serisi gibi mat bir yüzeye sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler