Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy S21 için Hindistan Lansman Tarihi Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Galaxy S21 serisini 14 Ocak’ta piyasaya sürmeye hazır, ancak şirketin yaklaşmakta olan amiral gemisi serisini ilk günden itibaren her yerde kullanıma sunma planı yok gibi görünüyor. Örneğin Samsung, bir hafta kadar sonra Hindistan’da S21 serisini piyasaya sürecek.

Yine de Hindistan’daki insanlar için bazı iyi haberler var. Özel Samsung mağazası, S21 serisi için şimdiden ön sipariş almaya başladı. S21 serisini satın almakla ilgilenenler, akıllı telefon için 2.000 Rs (~ 27 $) ödeyerek ön sipariş verebilir ve mağaza, kullanıcıları WhatsApp aracılığıyla S21’in tam kullanılabilirlik tarihi hakkında bilgilendirir. Ön rezervasyon yapanlar, Samsung’un resmi olarak 14 Ocak’ta duyurmasının ardından tercih ettikleri S21 modelini seçebilecekler.

samsung s21 plus
Samsung Galaxy S21 için Hindistan Lansman Tarihi Sızdırıldı 2

Mağaza yöneticisi ayrıca Galaxy S21’in satışa sunulacağı renk seçenekleri hakkında da detaylar verdi. Yöneticiye göre Galaxy S21 gri, beyaz, mor, pembe renklerde satışa sunulacak. S21 + ise Siyah, Gümüş, Pembe ve Mor renklerde satışa sunulacak. Ancak, S21 Ultra olan en üstün model iki renk seçeneğiyle sunulacak – Siyah, Gümüş.

Galaxy S21’in 3 kamera, 12 megapiksel geniş açılı kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8K video ile 3x Hibrit yakınlaştırma ve 30x Dijital yakınlaştırma özelliğine sahip 64 megapiksel telefoto kamerası olduğu söyleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler