Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 Ultra’da Altı Tane Kamera Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün, WinFuture tarafından yayınlanan bazı özellikleri doğrulayan başka bir Galaxy S21 sızıntısı var. Samsung’un yaklaşan Galaxy S21 serisi telefonlarıyla ilgili bilgiler ve görüntüler, Samsung’un Ocak ayındaki etkinliğinden önce neredeyse her gün iniş yapıyor. Bu en yeni sızıntıyla, artık ne bekleyeceğimiz konusunda daha iyi bir fikrimiz var – özellikle kamera bölümünde. Kısacası, donanım, Samsung’un son derece yetenekli iPhone 12 Pro Max’i yenme planının büyük bir parçası gibi görünüyor.

S21 Ultra‘nın her ikisi de optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 3x ve 10x telefoto kameralar (sırasıyla 72 mm ve 240 mm eşdeğer odak uzunlukları) sunacağı bildiriliyor. Bu, S20 Ultra’nın üç arka sensörüne kıyasla ek bir arka kamera alacağını belirtiyor.

41804
Samsung Galaxy S21 Ultra'da Altı Tane Kamera Olacak 2

S21’in 10x lensi, S20’nin telefoto kamerasında olduğu gibi katlanmış bir optik tasarım kullanacaktır. Samsung’un bir kez daha 10x optik aralığın çok ötesine ulaşan hibrit zoom sunmasını bekliyoruz. Diğer bazı ince kamera güncellemeleri de yolda görünüyor. 108 megapiksel ana kamera biraz daha geniş 24 mm (26 mm’ye kıyasla) eşdeğer bir lens alıyor.

Ayrıca lazer destekli otomatik netleme de alacak: S20 Ultra’nın sunmadığı ancak daha sonra piyasaya sürülen Note 20 Ultra’nın bir özelliği de yer alacak. Ve ek olarak WinFuture, ana kamera sensörünün kağıt üzerindeki önceki nesle benzerliklerine rağmen, bunun öncekinden daha iyi görüntü kalitesi sunması gereken yeni bir sensör olduğunu söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler