Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S22 Ailesi Neredeyse Tamamen Çerçevesiz Ekranlar ile Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un yakın zaman içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz yeni nesil amiral gemisi olan Galaxy S22 ailesi hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve resmi olmayan render görüntüleri ortaya çıkmış olsa da yine de sızıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Galaxy S22 Ultra modelinin kalıp ünitesini gösteren fotoğraflar ortaya çıktığından beri Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus modellerinin ön taraf tasarımı hakkında az çok bilgi edinme fırsatımız oldu. Ice Universe tarafından elde ettiğimiz bilgiler bize yakın zaman içerisinde piyasaya sürülecek cihazlar hakkında bir ön bakış sunuyor.

galaxy s22 ekrna
Samsung Galaxy S22 Ailesi Neredeyse Tamamen Çerçevesiz Ekranlar ile Gelebilir! 2

Fotoğraflara baktığımız zaman neredeyse çerçevesiz bir ekran tasarımıyla karşı karşıya kalıyoruz ve bu da şirket tarafında büyük bir ilerleme olduğunu gösteriyor. Ayrıca herhangi bir çentik ve kamera bölümünün olmadığı da gözlerden kaçmıyor, yüksek ihtimalle Samsung Galaxy S22 ailesi ekran altı kamera teknolojisi ile birlikte gelecek.

Fotoğraftakiler her ne kadar cam gibi görünse de aslında ekran cam modülleri değil, temperli cam koruyucular. Büyük kasa ve diğer aksesuar üreticileri akıllı telefonlar için genel boyutları ve düzeni erkenden öğrenme eğiliminde olduğundan tam ölçülerin yakın zamanda ortaya çıkacağı şüphesiz.

Görünüşe göre S22 ailesi, mevcut S21 neslinden biraz daha geniş ve daha az “sıska ve uzun” olacak. Kenarlara gelecek olursak bir önceki nesle göre daha da yuvarlak görünüyorlar. Çerçeveler her yerde minimal ve her tarafta simetrik görünüyor. Ancak ekran koruyucuların bazen çerçeve oranları açısından biraz aldatıcı olabildiğinin de altını çizmemiş gerekir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler