Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S22 Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devinin Samsung Galaxy S22 serisini 2022 yılının ilk çeyreğinde piyasaya süreceği internette dönen söylentiler arasında, yani resmi lansman tarihine en az üç ay var. Ancak bizim için sürpriz olan Galaxy S22 Plus modelinin, yakın zaman içerisinde Geekbench sitesinde ortaya çıkması ve akıllı telefonla ilgili önemli detayları ortaya çıkarıyor olması.

Geekbnehc listesine göre, Galaxy S22 Plus’ın üç kümeli bir çekirdeğe sahip olacağını gösteriyor – birinci çekirdek 2,95 GHz hızında, üç CPU çekirdeği 2,50 GHz hızında ve dört CPU çekirdeği 1,73 GHz hızında. Liste ayrıca cihazın Exynos 2200 yonga setinden güç alacağını da doğruluyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Galaxy S22 Plus, Android 12 işletim sistemi ile birlikte geliyor olacak.

E JpmnAVgAwCqYx
Samsung Galaxy S22 Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı! 2

Geekbench testi sonuçlarında alınan skorlara bakacak olursak Galaxy S22 Plus, Geekbench 5’te tek çekirdek testinde 1073 puan, çoklu çekirdek testinde ise 3389 puan almayı başardı. Nihai kıyaslama puanları şu anda olduğundan daha iyi

Galaxy S22 olası teknik özellikleri neler?

İnternette dönen söylentilere inanacak olursak, yaklaşmakta olan Galaxy S22 serisi, RDNA2 grafik birimine sahip AMD Mobil Radeon ekran kartına sahip olacak ve Exynos 2200 yonga setinden güç alacak. Söylentiye göre üçlü kamera kümesine sahip olacak – 50 MP ana kamera, ultra geniş kamera ve 3x optik yakınlaştırmaya sahip telefon kamerası kümede yer alacak. Ultra modelinde 108 MP ana kamera yer alması bekleniyor. Diğer özellikler arasında 120 Hz yenileme hızına sahip ekran, stereo hoparlörler, hızlı şarj, kablosuz şarj ve suya dayanıklılık da yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler