Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy S22 Plus’ın Tasarımı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün internete sızan görseller ile birlikte, köşeleri yuvarlatılmış daha geleneksel bir S-Line tasarım anlayışına sahip, ancak ilk kez tamamen simetrik çerçevelere sahip olan Samsung Galaxy S22 Plus’ın tasarımını görmüş olduk. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki zamanlarda piyasaya sürmesi beklenilen yeni nesil amiral gemisi düzeyindeki akıllı telefonunun tasarımı ile birlikte bazı bilgilere de sahip olduk.

Teknik detaylarına sahip olmasakta nasıl bir kamera kümesine sahip olacağını, hangi renk seçeneklerinde olacakları, ekran ve kalınlık gibi bir çok detayına sahip olduk.

Yeni nesil akıllı telefonun tasarım tarafında kamera kümesinin S21 serisinde gördüğümüz anlayışla birebir aynı olacağı bariz bir biçimde görülüyor. Ayrıca UDC (Under Display Camera) / Ekran Altı Kamera teknolojisi yerine damla çentik kamera ile geleceğini de sızan görüntülerden görebiliyoruz.

Samsung Galaxy S22 Plus’ın 157,4 x 75,8 x 7,6 mm (arka kamera çıkıntısı dahil 9,1 mm) boyutlarında olması bekleniyor ve muhtemelen Qualcomm’un Snapdragon 898/895 işlemcisi veya şirketin kendi işlemcilerinden Exynos 2200 tarafından desteklenmesi iddiaların ve beklentilerin arasında. Ayrıca 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile geleceği, 5.000 mAh’lik bataryaya sahip olacağı ve bildirildiğine göre 65W’a kadar hızlı şarj desteğine sahip olacağı da söyleniyor. Kamera modülünün 50MP birincil kameraya sahip olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler