Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra Lansman Öncesinde Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un bu ay içerisinde piyasaya süreceği amiral gemisi segmentindeki akıllı telefonu Galaxy S22 Ultra’nın bazı resmi olmayan görüntüleri zaten internete düşmüştü. Bugün ise @evleaks aracılığıyla yaklaşmakta olan akıllı telefonun resmi bir görüntüsü yayınlandı, Samsung Galaxy S22 Ultra arka tarafta dörtlü kamera kümesine sahip olacak ve ön taraftaki yalnızca özçekim kamerası ile Galaxy Note serisinde görmeye alışık olduğumuz endüstriyel tasarıma sahip olacak. Önceki modelde olduğu gibi S-Pen desteğine de sahip olacak.

2022 yılının ilk lansmanlarından bir tanesi de Samsung tarafından gerçekleştirilecek ve bu Unpacked etkinliğinde yaklaşmakta olan Galaxy S22 ailesini tanıyacağız. Geçtiğimiz günlerde S22 Ultra’ya ait bazı kamera özellikleri internete sızdırılmıştı.

Samsung Galaxy S22 Ultra kamera özellikleri neler?

Samsung Galaxy S22 Ultra official render 1200x845 1
Samsung Galaxy S22 Ultra Lansman Öncesinde Sızdırıldı! 2
  • Video sabitleyecisi, Geniş Kaydırma OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) sayesinde daha kararlı ve yüzde 58 oranında daha iyi olacak. Bu yeni OIS özelliği, titreşim düzeltmesinde dört kat daha iyi performans gösteriyor ve ayrıca AI (Yapay Zeka), AF (AutoFocus) yardımı ile Portre modu çekimlerinde bir kişinin hareketini tahmin edecek.
  • Süper HDR Video desteği ile gelecek.
  • Smart-ISO Pro HDR, hem yüksek hem de düşük ISO modlarının avantajlarıyla tek bir HDR fotoğrafı çekmenize olanak tanıyacak.
  • 100x yakınlaştırma ile gelen akıllı telefon özel telefoto lens sayesinde 1x’den 3x’e kadar kullanırken hiçbir ayrıntıyı kaybetmeden görüntü kalitesi sağlayacak.
  • “SÜPER ÇÖZÜNÜRLÜK” adındaki gelişmiş otomatik odaklama ve doygun, keskin görüntüler sunabilen 108MP çözünürlüğündeki ana kameraya sahip olacak.
  • Ana kamera, fotoğraflara daha fazla ayrıntı, parlaklık ve kontrast getirerek yeni bir yapay zeka (AI) tabanlı geliştirme moduna sahip olacak.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler