Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S24 FE Özellikleri için Yeni Paylaşım Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung FE serisi akıllı telefonları için yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Fiyat performans odağında modeller olarak karşımıza çıkacak yeni akıllı telefon serisi Samsung Galaxy S24 FE olacak.

Amiral gemisi bir akıllı telefon kadar güçlü ama fiyat dengesi açısından biraz daha makul bir akıllı telefon olmasını beklediğimiz modelin detaylarına geçelim ve Samsung bu kez bize neler sunacak yakından bakalım.

Samsung Galaxy S24 FE için Beklenen Özellikler Neler?

Sızan bilgilere göre yeni akıllı telefonun küresel olan sürümünde Exynos 2400 işlemcilerini göreceğiz.

Snapdragon 8 Gen 1 serisi işlemcilerden biraz daha önde olarak karşımıza çıkan yeni işlemci modellerinin dışında telefonun Snapdragon kullanan modelleri de olacak. Fakat bu modellerin hangileri olacağı konusunda herhangi bir bilgi olmadığını da belirtelim.

Muhtemelen Snapdragon işlemcisinin kullanıldığı model yine sadece ABD genelinde satışa çıkan model olacak.

Samsung Galaxy S24 FE

Sızan diğer özelliklere göre Samsung Galaxy S24 FE serisi akıllı telefonlarda 12 GB LPDDR5x RAM bulunacak. 256 GB depolama alanının standart olarak sunulacağı telefonda 512 GB depolama alanı olan versiyonun da bulunması bekleniyor.

4500 mAh değerinde bir bataryadan güç alacak olan yeni modelin, 25W kablolu hızlı şarj ve 15W kablosuz hızlı şarj desteğinin sunulduğunu göreceğiz.

Yine diğer birçok Samsung modelinde olduğu gibi telefonun ekran kısmında ise AMOLED tercihinin yapılmasını bekliyoruz. Fakat ekran boyutu kısmında ya da çözünürlük desteği kısmında herhangi bir bilgi yok.

Son bilgi ise yeni akıllı telefonların kamerası kısmında karşımıza çıkıyor. Modelde 50 MP değerinde bir ana kamera yer alıyor olacak. Üst versiyonlara göre daha geri planda kalan kameralardan söz ettiğimizi de söylemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler