Pazartesi, Eylül 9, 2024

Samsung Galaxy S24 FE Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S24 FE sızıntısı geldi. Resmi sitede karşımıza çıkan yeni akıllı telefonda nasıl teknik özellikler olacağına bakacağız.

Paylaş

Amiral gemisi bir akıllı telefona para vermek istemiyorsunuz ama amiral gemisi serisi kadar havalı bir telefon istiyorsunuz. İste bu isteğinizi karşılayabilecek olan yeni bir telefon yolda. Uzun süredir ne zaman satışa sunulacağı konuşulan Samsung Galaxy S24 FE çok yakında geliyor. Öyle ki son sızıntıda telefon Samsung’un resmi sitesinde ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S24 FE için Önemli Sızıntı

Telefon için yeni sızıntı Samsung’un Fransa web sayfasına dayanıyor. Fransa’nın resmi web sayfasında daha önce sızıntılarda da yer alan kodun sunulduğunu görüyoruz. SM-S721B kod numarasıyla yayınlanan sayfada, şimdilik telefon için önemli bir teknik özelliğin gösterilmediğini de söylemek lazım.

Evet sayfada çok fazla bilgi yok ama modelin teknik özellikleri için paylaşılmış raporlar var. Bu raporlar üzerinden beklenen teknik özellikleri değerlendirmemiz de mümkün.

Samsung Galaxy S24 FE
Samsung Galaxy S24 FE için sızıntı geldi

Samsung Galaxy S24 FE Teknik Donanımı için Beklentiler Neler?

İlk bilgi telefonda yer alacak işlemciye ilişkin. Bu zamana kadar gelen tüm raporlar telefonda Exynos 2400 işlemcisine yer verileceğini işaret ediyor. Söz konusu işlemci bizim için sürpriz değil.

BENZER:  iPhone SE 4'ün Özellikleri Gözüktü: iPhone 16 Serisine Benzeyecek

Daha önce Galaxy S24 modellerinde de aynı işlemcinin kullanıldığını görmüştük. Amiral gemilerine yakın bir performans sunulacağını da buradan anlıyoruz. Diğer taraftan telefonda yer alacak olan RAM miktarı ise 8 GB olacak. Sızıntılarda RAM kısmında biraz daha kırpılmış bir telefonun sunulacağı işaret ediliyordu. Son raporlar da bunu karşılayacak cinsten.

Samsung Galaxy S24 FE

Kamera için sızan özellikler ise bu açıdan da iddialı bir telefonun geleceğiniz gösteriyor. Ana kamerada 50 MP değerinde geniş açılı bir lens sunulacak. İkinci kamera kısmında 12 MP ultra geniş açı kamerası ve bunlara ek 3X 10 MP telefoto kamerası karşımıza çıkacak.

Kameralar üst üste sıralı bir şekilde sunulacak. Unutmadan ana kameranın ISOCELL HP3 50 MP sensör olacağını da ekleyelim.

Tüm bu teknik özelliklerin ne zaman netlik kazanacağı konusunda kesin bir bilgi yok ama telefon resmi sayfalarda da yer almaya başladıysa, tanıtım çok yakında gelebilir.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler