Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S8’in tasarımı gün yüzüne çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu senenin merakla beklenen akıllı telefonu Samsung Galaxy S8 gün yüzüne çıktı. Yine Çin kaynaklı elde edilen bilgiler doğrultusunda kavisli bir ekran bizleri bekliyor olacak. Galaxy S8‘in yeni görüntüsü ise internet ortamında kısa süre içerisinde yayıldı.

Biliyorsunuz, Samsung bu sene Note 7 vakasından çok çekti. Şimdi geliştirmiş olduğu Galaxy S8 için aynı hataları yapmamak adına bir dizi önlem almış durumda.

Cihazın önceden kavisli olacağını biliyorduk, ancak nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda net bilgiler yoktu. Sızdırılan görselde ise konsept çalışmalara neredeyse birebir benzeyen bir cihaz karşımıza çıkıyor.

samsung galaxy s8 tasarimi sizdirildi 002
Kavisli ekranın cazibesi artık telefon sektöründe farklı bir konumda. Kullanıcılar ise tabir-i caizse “yeni heyecan” ile bu cihazlara yönlenmeye başladı. Galaxy S8‘in tasarımında ise alt ve üst kısımlardaki çerçeve oranının minimuma indirildiği görülüyor. Alt panelde bulunan menü tuşları ve fiziksel ana ekran tuşu ise kaldırılmış. Samsung logosu ise alt kısımda ufak bir yerde göze çarpıyor.

samsung galaxy s8 tasarimi sizdirildi 003

Cihazın hemen arka panelinde ise yine alışagelmiş olduğumuz kamera tasarımı bizleri karşılıyor. Kare şeklinde görünen kameranın hemen yanında ise led flaş göze çarpıyor. Samsung Galaxy S8‘in bu sene üçüncü çeyrekte piyasaya çıkması bekleniyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. samsung hani prejeksiyon koycaktı ?…40 mp kamera nerde ?…s7 edge de 12 ye dusurdun bunda da 8 pm dusurursun heralde…lütüfda bulundun heralde 16 yapcakmıs…cok buyuk gelısmeymıs gıbı sankı…eskı modellerınde 16 var zaten…neymıs genıs acıymıs…millet kıcına sokacak sankı genıs acıyı..bırde s8 ucuz olcaktı güya sımdıde tam tersı % 20 pahalı olcakmıs….yenılık yok tasarım yok …3 modeldır telefonlar bırbırının aynısı…bı degısıklık yok….yazıklar olsun verdımız paralara.bizlerın ahını aldın ınsallah yerle bir olursun…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler