Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy S9 Hakkında İlk Tahminler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen, kimileri tarafından çok beğeni gören kimileri tarafından ise (benim gibi) 18:9 ekrandan dolayı pek sevilmeyen Samsung Galaxy S8’in başarısından sonra Samsung S9’a doğru bir hamle atmaya başladı. Öyle ki Galaxy S9 ailesi hakkında ilk dedikodular ortaya çıkmaya başladı bile. Samsung, Galaxy ailesinde bu yıl yaptığı yenilikler ile birçok kullanıcı tarafından oldukça dikkat çekti, özellikle 18:9 ekranı her ne kadar ben beğenmesem de birçok kişi tarafından beğeni ile karşılandı. Samsung gelecek sene S9 ailesi ile birlikte karşımıza ne ile çıkacak gelin hep beraber bakalım kankalar :

Başta şunu belirtmem gerekiyor, telefonun ekran formatı (16:9, 21:9 vb..) hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım fakat birçok kişiden telefonun 4K ekran ile geleceği iddiasını duydum. Gelecek sene piyasaya çıkacak olan ve 7nm üretim teknelojisi (ki bu muazzam bir değer) ile gelen Snapdragon 845’in ve onun yanında Samsung’un kendisi ürettiği Exynos 9810’un kullanılması beklentileri de var. Cortex A53 yongasından gücünü alacak olan telefon Adreno 630 grafik çözümüne (GPU) sahip olacak. 6GB veya 8GB ram ile gelmesi olası olan S9’un 128GB (MicroSD Kart) dahili depolamaya sahip olması da beklentilerin arasında. Gönül bu kadar güçlü olacağı tahmin edilen bir telefonda 4500mAh batarya arıyor tabii fakat S9’un 4000mAh bataryaya sahip olacağı düşünülüyor.Başlıksız 3

Gerçi tüm bu belirttiğim detaylar tahmin fakat S9’un bu kadar güçlü donanımla gelmesi olasılığı gerçekten çok yüksek görünüyor. Tabii her şeyin bir bedeli var, Samsung Galaxy S9 (en azından benim tahminime göre) 5000 TL fiyat seviyelerinde olacaktır. Telefonun gelecek sene çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler