Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Tab S5e Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansman ile amiral gemisi S10 ailesini tanıtacak. Unpacked etkinliğine birkaç gün kalan Samsung yeni tableti Galaxy Tab S5e modelini duyurdu.

Samsung Galaxy Tab S5e Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Samsung, SM-T725 kod adlı yeni tablet modelini ortaya çıkardı. Tabletin teknik özelliklerine bakıldığında 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe ve 10,5 inçlik Süper AMOLED ekrana sahip olduğu görülüyor. 

Gücünü Snapdragon 670 yonga setinden alan Galaxy Tab S5e, iki farklı RAM ve depolama alanı ile kullanıcılar sunulacak. İlk model 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahipken, ikinci model ise 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürülecek. Bu depolama alanları MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında arka tarafında 13MP çözünürlüğünde bir adet kamera bulunduğu görülürken ön tarafında ise 8MP çözünürlüğe sahip bir adet selfie kamerası konumlandırılmış.

Başlıksız 2 6

Kutudan Android’in son sürümü olan 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber gelecek olan tablet 7040mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Samsung, yeni tabletini 14 Mart tarihinden itibaren Avrupa için ön siparişe açacak ve ilk siparişleri 4 Nisan tarihi itibariyle göndermeye başlayacak. Siyah, altın ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak tabletin başlangıç fiyatı ise 399 dolar olarak belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler