Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Tab S7 Lite için Yeni Bilgiler Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Tab S7 Lite, serinin Plus model tableti ve ana tabletinin sonrasında gelen üçüncü model olacak. Bir ihtimal Tab S8e olarak da isimlendirilebileceği iddia edilen tabletin özellikleri için yeni bir paylaşım daha yapıldı.

Bu kez SamMobile kaynağı üzerinden yapılan haberde yer alan tablet, söylenene göre 3 farklı seçenek ile satışta olacak.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite daha fazla çeşit sunacak!

3 farklı seçenek dedik bunları açıklayalım. İlk model sadece Wi-Fi desteğinin bulunduğu cihaz olacak. Muhtemelen en düşük fiyata sahip olan versiyonda bu olur. İkinci seçenekte LTE seçeneği sunulacak.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Üçüncü ve son seçenekte ise 5G desteği sunulacak. Haliyle 5G desteğiyle beraber bu modelde en pahalı olan Tab S7 Lite modeli olacak. Söz konusu 3 seçenek için de model numaralarının ortaya çıktığını da belirtelim. Model numaraları:

  • SM-T730
  • SM-T735
  • SM-T736

olarak anılacak. Seri hakkında bilinen, daha doğrusu iddia edilen son şey ise bir de Plus tabletin geleceği. Lite Plus olarak isimlendirilecek bu tablette de çok önemli bir fark gözükmeyecek. Sadece bu modelde ekran daha büyük, çözünürlük değeri de daha yüksek olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler