Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3, Güçlü Bir Şekilde Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un 2021 yılında tanıtacağı katlanabilir akıllı telefon serisini Temmuz ayında duyurması bekleniliyor ve son birkaç gündür cihazlarla ilgili artan bir sızıntı hacmi ortaya çıktı. LetsGoDigital, 11 Mart 2021 tarihinde yayınlanan bir ‘Katlanabilir elektronik cihaz ve kontrol yöntemi’ başlıklı bir patent keşfetti.

samsung z flip 3 virtual control buttons 1200x792 1
Samsung Galaxy Z Flip 3, Güçlü Bir Şekilde Gelecek! 2

Patente baktığımız zaman en dikkate değer değişiklik, patentte bulunan büyük kapak ekranıdır, ancak bazı söylentiler Flip 3 modelinde ki kapak ekranının orijinal Flip’ten yalnızca biraz daha büyük olacağını öne sürüyor. Hangi versiyonun tercih edildiğini aslında apaçık ortada (büyük ekran).

Samsung tarafından alınan ve LetsGoDigital ekibi tarafından sızdırılan patent aynı zamanda, söylentiye dayalı üçlü kamera sistemini ve katlanmış durumda fiziksel düğmeleri daha hassas hale getirecek şekilde ekranın dokunmaya duyarlı bir bölümünü cihazın kenarına kadar genişleten yeni bir sanal düğme sistemini gösteriyor ve bu açık durumda hala sanal düğmeler olarak mevcut olacak.

Patent üstündeki bu yeniliklerin gerçek cihaza ulaşıp ulaşmayacağı henüz belli değil, ancak Samsung’un elek benzeri durumu göz önüne alındığında, muhtemelen Temmuz ayından önce cihazın gerçek halini öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler