Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Z Flip Lite Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katlanabilir telefonlar içerisinde barındırdıkları teknolojiler nedeniyle oldukça pahalıdır, ancak önümüzdeki yıllarda katlanabilir telefon üreticileri arasındaki rekabetin daha fazla şirketin katılmasıyla artması beklendiğinden, durum pek olası değil. Şimdilik, önde gelen katlanabilir telefon üreticisi Samsung ilginç bir şeyler deniyor.

Ross Young tarafından elde ettiğimiz bilgilere göre Samsung, orijinal Z Flip akıllı telefondan daha ucuz olması beklenen Galaxy Z Flip‘in ‘Lite’ versiyonu üzerinde çalışıyor.

Galaxy Z Flip Lite’ın tam ayrıntılarını bilmiyoruz, ancak bir “Lite” varyantı genellikle orijinal ürünün daha hafif bir versiyonu anlamına gelir. Ross Young’a göre Z Flip Lite, orijinal Z Flip ile aynı UTG’yi kullanacak. Bunun dışında, Galaxy Z Flip Lite, orijinal Z Flip’ten birçok başka özelliği ödünç alacak, ancak birincisinin ikincisi kadar güçlü olması muhtemel değil. Ayrıca, “Lite” varyantının orijinal model kadar premium hissetmemesi de bir olasılık. Ancak, henüz somut bir şeye sahip olmadığımız için tüm bunlar sadece spekülasyonlardan ibaret.

Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip Lite Gelebilir! 2

Bu arada, Samsung’un Galaxy Z Flip 2’nin lansmanını gelecek yıl yaza ertelediği bildirildi; bu, çoğumuzun beklediği gibi kapaklı katlanabilir telefonun Galaxy S21 ile birlikte piyasaya sürülmeyeceği anlamına geliyor. Galaxy Z Flip Lite’ın kesin çıkış tarihini bilmiyoruz, ancak Samsung’un Z Flip 2’nin lansmanından önce orijinal Z Flip’in ‘Lite’ versiyonunu yayınlaması çok mantıklı geliyor. Şu anda hiçbir şey resmi olmadığı için net konuşmak yanlış olur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler