Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 2’de Çentik Olmayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un, 5 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Unpacked isimli etkinliğine yaklaştıkça etkinlikte tanıtacağı ürünler hakkında bir çok sızıntıya rastlıyoruz.

Son zamanlarda ise Samsung Galaxy Z Fold 2 modeli için çok düşük çözünürlüğe sahip resmi bir Samsung görseli internete sızmıştı. Bu görsel sayesinde cihazda çentik yerine damla çentik kamera olacağını öğrenmiştik.

Şimdi ise Koreli yayıncı Hwangmho1 tarafından internete düşen bir resim sayesinde cihazın gerçekten damla çentik ile geleceği kesinleştirildi. İnternette dolaşan görselin kontrast ayarları ile oynandığında damla çentik kameramız net olarak gözüküyor.

samsung galaxy z fold 2 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 modelinin sızan görsellerine baktığımızda cihazın birinci nesil Galaxy Fold‘un olması gibi ayarlandığını görüyoruz. Normal birinci nesil Fold piyasaya çıktığında, cihazı alan kullanıcılar şirketten ikinci nesil gibi bir cihaz bekliyordu.

samsung galazy z fold 2

Daha büyük ekran

XDA-Developers’tan Max Weinbach geçtiğimiz günlerde dış ekranın 25: 9 en boy oranına sahip olacağını, yani ön kısmın çoğunu minimum çerçeveyle dolduracağını ve hem iç hem de dış ekranın delikli bir kameraya sahip olacağını gösterdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler