Salı, Nisan 16, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3, Daha Düşük Batarya ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un önümüzdeki ay üçüncü nesil Galaxy Z Fold’u piyasaya sürmesi bekleniyor ve lansmana sadece birkaç gün kaldığı için Z Fold 3 ile ilgili önemli detaylar neredeyse her gün ortaya çıkıyor. Bugün katlanabilir akıllı telefonun pil kapasitesi hakkında bilgi sahibi olduk.

Galaxy Z Fold 3’ün selefinden daha büyük bir pil kapasitesine sahip olması bekleniyor. Ne yazık ki, birkaç sertifika sitesi üçüncü nesil Z Fold’un pil kapasitesinin Z Fold 2’den daha düşük olacağını öne sürdüğünden, Z Fold 3 modelinde durum böyle olmayacak.

Hem Çin hem de Güney Kore’nin sertifikasyon siteleri, Z Fold 3’ün EB-BF926ABY ve EB-BF927ABY model numaralı çift bataryaya ve 4275 mAh birleşik nominal kapasiteye sahip olacağını doğruladı. Ve büyük olasılıkla Samsung, Z Fold 2’nin pilinin kapasitesinden (SamMobile aracılığıyla) 100 mAh daha az olan 4400 mAh olarak pazarlayacak. Ancak, şirketin neden daha düşük pil kapasitesine karar vermeyi planladığı net değil.

Daha fazla alan için daha düşük pil kapasitesi

Önceki söylentilere inanılacak olursa, Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin daha dar çerçevelerle daha büyük bir kapak ekranına ve üçlü kamera sistemine sahip olması ve daha fazla renk seçeneğiyle (siyah, bej, yeşil ve mor) sunulması bekleniyor. Cihaz ayrıca Samsung’un ilk ekran altı kamerasına sahip olabilir.

Galaxy Z Fold 3 modeli 6,2 inç ekrana sahip olan Z Fold 2’den farklı olarak 5,4 inç harici ekrana sahip olacak. Katlanabilir telefonun S Pen için destek alacağı onaylandı, ancak kaynaklara göre, özel bir kalem yuvası olmayacak kalemi ek ücretlerle satın alacak ve kalem için özel üretilmiş kılıflarla yanınızda taşıyabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler