Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3, S-Pen Desteği ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un Temmuz ayında gerçekleştirmesini beklediğimiz Unpacked etkinliğine yaklaştıkça daha fazla Samsung Galaxy Z Fold 3 haberi ortaya çıkıyor. Cihaz, taşıyıcılar ve düzenleyiciler ile sertifikalandırma sürecinden yavaş yavaş geçiyor ve en sonuncusu, Z Fold 3, cihazın ülkede satış için onaylandığı anlamına gelen BIS (Hint Standartları Bürosu) sertifikası aldı.

Ayrıca, güvenilir bilgi sızdıran Evan Blass’tan cihazın gerçekten S-Pen’i destekleyeceğini teyit ettik, ancak cihazın kutu içeriğinden bir S-Pen geleceği kesin olarak söylenmedi, bu da cihazın ek bir aksesuar olarak satın alınması gerektiğini öne sürdü.

Samsung’un yeni nesil katlanabilen akıllı telefon modelinin seri üretimine girdiğini zaten biliyoruz ve Samsung’un akıllı telefonu satmak için çok büyük uğraşlarda olduğuna dair söylentiler de var ve fiyatının 1980 dolarlık Samsung Galaxy Z Fold 2’den önemli ölçüde düşük olduğu bildirildi.

Cihazın Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağı, 12 GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı kapasitesi, 4.380 mAh batarya ve 25 W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da söylentiler arasında. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı bildiriliyor.

Teknik özellikler hakkında söylediklerimiz her ne kadar resmi bir bilgi olmasa da, bu bilgiler yüksek ihtimal taşıyan kişiler tarafından internete sızdırıldı. Şu anda beklediğimiz tek şey Samsung’un bir Unpacked etkinliği gerçekleştirip merakla beklenen cihazı biz tüketicilere tanıtması.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler