Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3’e Dair Görseller Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, yeni bir cihaz piyasaya sürmeye hazırlanırken o cihazı sır gibi saklamakta oldukça kötü ve şirket bir kez daha yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonlarının ayrıntılarını kameralardan ve internetten saklayamadı. Bugün ortaya çıkan yeni bir sızıntı sayesinde, bu sene Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3 modellerinin bazı resimlerini ve önemli detaylarını sundu.

samsung galaxy Z Fold 3 4
Samsung Galaxy Z Fold 3'e Dair Görseller Sızdırıldı! 2

Muhtemelen sunumlardan taşıyıcılara kadar resimler, Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin katlanabilir bir ilk olan ve Samsung’un S-Pen kalemini de destekleyen bir ekran altı kamerası olacağını gösteriyor.

Dış kısmına baktığımız zaman Galaxy S21 modeline benzeyen mat bir panel ve S21 modeline hafif benzeyen bir kamera çıkıntısı mevcut, ayrıca elde ettiğimiz bilgiler neticesinde Galaxy Z Fold 3 modelinin arka tarafı Gorilla Glass Victus tarafından korunuyor olacak. Tasarım açısından oldukça sade duran telefonun arka tarafında 3 lens ve bir adet flaş ışığı görüyoruz.

Ana ekranın altındaki özçekim kamerasıyla birlikte 4 adet kameraya sahip olacak, eğer şirket kapaktaki ekrana da bir kamera yerleştirdiyse toplamda beş kameralı bir cihaz ile karşılacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler