Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung ilk G-Syncli Oyun Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, ilk kavisli ve Nvidia G-Sync teknolojisini içeren monitörünü GRG5‘i duyurdu. 

Bu bu monitör Güney Kore teknoloji devinin ilk oyun monitörü değil fakat öncekilerde AMD FreeSync teknolojisi kullanılıyordu. Ekran yırtılmalarını engellemek istiyorsanız bu teknolojiyi kullanmak zorundaydınız.

Artık Nvidia kullanıcısıysanız ve Samsung monitör kullanmak istiyorsanız seçebileceğiniz bir monitör var. Monitörde G-Sync ile beraber 27 inç ekran bulunuyor ve GeForce kullandığınız sürece 240Hz yenileme hızı ile pürüzsüz bir görünüm sunacak. Düşük gecikme modu da bulunuyor ve 4ms gecikme ile renklerin görünümünü bozmadan görüntülüyor. Bu özelliğini AMD kullanıyorsanız bile kullanabilirsiniz.

Monitör temmuzda 400 dolardan satışa sunulması bekleniyor. 

GRG5 kavisli 1080P ekranı, VA paneliyle, 3000:1 kontrast oranıyla ve alışkın olduğumuz iki HDMI, DisplayPort ve USB-A çıkışları bulunuyor. Bu monitördeki her şey oyun performansı için yapılmış geriye kalanlar ikinci plana atılmış.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler