Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung W22 5G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un W serisi cep telefonları genellikle kapaklı ve tuş takımına sahip cihazlar olmuştu ve Çin dışında başka bir pazara girmemişti. Şimdi ise şirket Samsung W22 5G modeli ile bu döngüyü bozuyor ve yalnızca Çin pazarında satılacak olan Katlanabilir Akıllı Telefonunu resmi olarak tanıtıyor.

Aslına bakılırsa bu akıllı telefon Galaxy Z Fold3 5G’nin Çin bölgesine özel üretim serisi, China Telecom ve Samsung işbirliği ile piyasaya çıkan cihaz genel itibariyle Galaxy Z Fold3 5G’ye oldukça benziyor ve 16.999 CNY (yaklaşık olarak 2.645 Dolar) fiyat etiketiyle satışa çıkıyor ve küresel çapta satılan Galaxy Z Fold3 5G’ye göre 16GB RAM ve 256GB Depolama Alanına sahip bir sürümü.

samsung galaxy w22 5g
Samsung W22 5G Tanıtıldı! 2

Şirket pazarlama görsellerinde Samsung, W22 5G’nin işçiliği ve zarif tasarımına vurgu yapıyor. Ayrıca Phantom Black renk seçeneğinde “Kalpten Dünyaya” logosu altın kaplama ve dokulu bir arka panele sahip.

Kağıt üzerinde, W22 5G, hali hazırda piyasada bulunan Galaxy Z Fold3 5G ile aynı cihaz ve S Pen desteği ile birlikte geliyor. Çin akıllı telefonları Google Mobil Hizmetlerini içermiyor ve bu yüzden bu cihazlar bölgeye özel uygulamalarla önceden yüklenmiş olarak geliyor. Hücresel bantlar uyumsuzluk gösterebileceğinden, Batı pazarlarında satışa çıkmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler