Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung, Yanlışlıkla “Galaxy S21 FE” Modelini Sızdırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S20 FE’nin halefinin çıkışına büyük olasılıkla birkaç ay uzaktayız. Bu hafta, Samsung’un web sitesinde doğrudan adıyla Galaxy S21 FE’ye atıfta bulunduğu görüldü. Bir diğer söyleyişle şirket kendi kendine Galaxy S21 FE modelini kendi sitesinde sızdırdı!

GalaxyClub tarafından tespit edilen Meksika’daki Samsung.com web sitesi, kısa bir süre önce açılan bir manşette “Galaxy S21 FE” adını gösterdi. Bununla birlikte, sadece standart Galaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra’nın bir fotoğrafının altındaki isimle birlikte belirtilecek bir liste veya herhangi bir resim yoktu.

“Galaxy S21 FE hakkında daha fazla bilgi edinin” olarak çevrilen “Daha çok akıllı Galaxy S21 FE” ibareleri, doğrudan Galaxy S21 serisinin geri kalanıyla ilgili bir karşılaştırma sayfasına giden bir bağlantıya sahipti.

Samsung, Yanlışlıkla "Galaxy S21 FE" Modelini Sızdırdı! 2

Peki bu yanlışlık bize ne anlatmak istiyor? Bu kısa açıklamadan gerçekten alabileceğimiz tek şey, muhtemelen “Galaxy S21 FE” olarak markalanacak bir cihazın yavaş yavaş piyasaya sürülmeye hazır olduğudur. Umuyoruz ki Mayıs veya Ağustos aylarında şirketin yapacağı bir Unpacked etkinliğinde Galaxy S21 FE ile tanışalım.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler