Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Yeni Bir J7 Modeli Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy J7 Prime 

Vietnam’daki endüstri kaynaklarının yaptığı habere göre çok yakın bir zamanda Samsung Galaxy serisine yeni bir cihaz katılacak. Bu cihaz muhtemelen Galaxy J7 Prime adını alacak ve geçen yılki cihazın yenilenmiş versiyonu olacak.

Güney Koreli firma ayrıca bu cihazın Galaxy J7 ile rekabete girmeyeceğini söylüyor. Yine de bu cihazın tasarımına ve çıkan spekülasyonlara baktığımızda karşımıza yepyeni bir cihaz çıkacağa benziyor. 

j7-2
İncelemeye dış kasadan başlayacak olursak, cihaz tamamı ile yenilenmiş, köşeleri yuvarlak ve 2.5D kavisli ekran ile geliyor. Bunun yanı sıra kontrollerde de değişiklikler yapılmışa benziyor. Ana hoparlör sağ tarafa yerleştirilmiş, güç düğmesi ve değişmeyen “home” butonunun yanına iddialara göre parmak izi okuyucu geliyor. 

j7-1
Çıkan spekülasyonlara göre 5.5 inç büyüklüğünde 1080p full HD bir ekran bizleri bekliyor. Ayrıca 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızası olacak. İşlemci olarak ise Snapdragon 615 ya da Exynos 7870 ile gelmesi bekleniyor. 

14nm’lik işlemci üzerine inşa edilen ilk orta sınıf telefon olan J7, batarya dostu Super AMOLED ekran ve 3300 mAh’lık devasa bir bataryası ile gelecek. 13 MP arka ve 5 MP’lık ön kamerası ile geçen seneki J7 modeli ile aynı gibi gözüküyor. Son olarak Samsung, bu rekabetçi piyasada cihaz fiyatlarını koruyacaklarının sözünü verdi. Umarız bu söz bizim ülkemiz için de geçerli olur.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler