Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung, Yeni Galaxy Book Serisini Tanıtabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şubat ayı, Samsung için etkinlik ayı. Firma daha birkaç gün kadar öncesinde yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkardı. Galaxy S22 serisinden söz ediyorum. Bu seri için özellikleri sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise bir tanıtım daha geliyor.

Yakın zamanda resmi duyuru ile 27 Şubat tarihinde bir lansman daha yapılacağı söylendi. Bu kez lansmanda telefondan çok, farklı teknolojilere odaklanılacağı düşünülüyor. Mesela yeni bir Galaxy Book serisi.

Yeni Galaxy Book Serisinden Ne Bekliyoruz?

Markanın laptop ailesini genişleteceği düşünülen yeni seri, birkaç farklı versiyonla beraber tanıtılacak deniyor.

Daha çok profesyonelleri hedef alacağını düşündüğüm seride, yeni nesil Intel işlemcilerine geçiş yapılacak. En azından iddia böyle. 12.nesil Alder Lake ailesinden de güç alınacağı, haliyle performans açısından çok daha iddialı modellerin geleceği görüşü var.

Kaçırmayın: Samsung Galaxy S22 Ultra DxOMark Kamera Puanı

Alder Lake serisi işlemcinin yanında grafik birimi kısmında nasıl bir tercih yapılır hiç bir bilgimiz yok. Daha çok profesyoneller odaklı olacağı için belki grafik birimi konusunda işler çok abartılmayabilir.

Galaxy Book

Yeni Galaxy Book serisi için son beklenti ise ekran özellikleri üzerine. Zaten Samsung ekran konusunda çok çok iyi bir marka. Yakın zamanda Galaxy S22 serisinde kullanılan ekranların ne kadar başarılı olduğunu gördük.

Galaxy Book serisinde de AMOLED tercihi yapılacağı ve yine ekranların üst düzey olacağı söyleniyor. S Pen desteği, dokunmatik desteği, yüksek yenileme hızları ve yüksek çözünürlük gibi artılar olacak.

Bakalım seriyi görmek için sayılı günler kaldı. İddialar doğrulanır mı yoksa beklentiler değişir mi önümüzdeki hafta anlayacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler