Salı, Nisan 16, 2024

Samsung’tan Telefonları Bilgisayara Çeviren Mucize DeX!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung geçtiğimiz günlerde S8 ile birlikte bir yeniliğe daha imza atmıştı. Lansmanda S8‘i bilgisayara dönüştürebilmesi ile bütün ilgiyi üstüne topladı.

Samsung DeX, kısa anlatımıyla telefonları bilgisayara çevirecek. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus‘a monitör, klavye, fare bağlanmasına olanak veriyor. Tabi Samsung bu özelliği sadece S8 ve S8 Plus’a veriyor. Gerçi 5 bin liralık telefon aldıktan sonra insan arabaya dönüşmesinide beklemiyor değil.

DeX ile ilgili edindiğimiz özelliklerde, iki adet USB 2.0, Ethernet, HDMI çıkışı,USB Type-C güç girişi ve bir soğutma fanının olduğunu görüyoruz. Ürün ayrıca Samsung akıllı telefon bağlandığında hızlı şarj özelliğide sunuyor.

0x0 samsung dex galaxy s8i pcye donusturuyor 1490813350513

Peki ürün bize ne kadara mal olacak ?

Telefonu aldınız ve bu cihazada sahip olmak istediniz. Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklama göre DeX‘in fiyatı 599 TL. Tabi 5 bin lira verdikten sonra bi 599 TL ye daha acır mıyız bilemiyorum. DeX21 Nisan’dan itibaren tüm mağazalarda bulunacak. Erken sahip olmak isteyenler ise ayı içerisinde shop.samsung.com.tr adresinden ürünü alabilirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler