Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung’un Akıllı Gözlükleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, en az 5 yıldır artırılmış gerçeklik gözlükleri üzerinde çalışma sergiliyor ve herhangi bir ekrana sahip olmayan gözlükleri Şubat 2017’ye tarihine kadar dayanıyor.

Şubat 2017 tarihinden itibaren birkaç patent ve birkaç konsept videosu görmüştük ve bugün ise güvenilir analist WalkingCat’in izniyle başka bir gözlük daha var. Samsung’un Samsung Glasses Lite olarak adlandırdığı bir donanımı gösteren video sızdırıldı.

https://youtu.be/AsdwvwPMq2I

Samsung Glasses Lite, bilgisayarınız veya telefonunuz tarafından desteklenen önceki sürümlerin aksine herhangi bir ek donanıma gereksinim duymadan çok daha bağımsız görünüyor, ancak böyle bir bağlantı göz ardı edilemez. Videonun gösterdiği tek şey, cihazın Samsung Galaxy Watch’unuz tarafından kontrol ediliyor olması ve ayrıca tam bir Dex masaüstü deneyimi sunuyor olması.

Güç gereksinimlerinin (hem pil hem de işlemci) hala tahammül edilemeyecek kadar yüksek olacağı düşünüldüğünde, muhtemelen gerçekleştirilmesinden birkaç yıl sonra olan bir konsepte bakıyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler