Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung’un Bir Sonraki Amiral Gemisi ‘Galaxy S20+ 5G’ Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S11 cihazını üretmeyecek. Bunun yerine Samsung, S20 modeline atlıyor. Son haftalarda marka değişikliği hakkında söylentiler dönüyordu ve bugün XDA Developers, Galaxy S20 Plus’ın ilk gerçek cisimsel çekimlerini yayınladı.

Telefonun başlangıç ​​ekranı cihazın yeni ismini onaylıyor; görünene göre Samsung artık yıllara göre isim vermeye başlıyor. Ayrıca cihazın ön tarafında Galaxy Note 10’daki selfie shooter’a benzer bir merkez delik delme kesimi olduğunu görüyoruz. Samsung, XDA’nın kaynağı ile Galaxy S10 ve S10 Plus’ın kavisli taraflarını önemli ölçüde tonladı. S20 Plus’ın kendini büyük ölçüde düz hissettiğini söylüyor.

S20.0
Samsung'un Bir Sonraki Amiral Gemisi 'Galaxy S20+ 5G' Sızdırıldı! 2

Arka tarafta, yeni, dördüncü seçenek olarak düzenli geniş lens, ultra geniş, portre ve makro lens içerdiği söylenen S20 Plus için Samsung’un geniş kamera dizisine bakıyoruz. Arkada da şimdiye kadar gördüğüm daha iyimser, umutlu gizlilik çıkartmalarından biri var: aslında sadece düz bir şekilde “bilgi sızdırmayın” diyor.

Samsung, 11 Şubat’ta Unpacked etkinliğinde, birden fazla ekran boyutu ve 5G bağlantılı bazı modeller de dahil olmak üzere tüm Galaxy S20 cihaz serisini tanıtacak . Şirketin belki de Galaxy Bloom olarak adlandırılan bir sonraki katlanabilir telefonunun da önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler