Cuma, Nisan 19, 2024

Sea of ​​Thieves 5. Sezon Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Açık denizlerde yeni maceralar sizi bekliyor.

Sezon 5 artık Sea of ​​Thieves oyuncuları için yayınlandı.

maxresdefault

Yeni sezon toplarla donatılmış kayıklar ve gemilerdeki yardımcı fareler gibi diğer eğlenceli şeylerin yanı sıra yeni hazine gömme seçeneğini de beraberinde getiriyor. Sezon ile birlikte artık hazineyi ortaya çıkarmak yerine gömerek küreklerinizi kullanıma sunabileceksiniz.

Onu gömdükten sonra, bir harita yapabilir ve onu tutabilir veya başkalarının bulması için onu Quest Board’a sabitleyebilirsiniz. İkincisini yapmak size hem itibar hem de bonus Şöhret kazandıracaktır.

Ancak Kaptanın Masasına Harita Paketleri koyarsanız. Geminize gizlice girmeleri durumunda diğer korsanlar tarafından çalınabileceklerini unutmayın. Ayrıca, bir gemi battığında, Harita Demetleri toplanacak diğer tüm öğeler gibi yüzeye çıkar.

Hazineden fazlasını gömebilirsin. Barut fıçıları gibi diğer nesneler de, onları kim kazarsa ona tuzak kurmak için toprağın altına yerleştirilebilir.

Sezonla birlikte havai fişekler, top kayıkları, işaret fişekleri ve daha fazla yerde oturma ve uyuma yeteneğinin eklenmesiyle birlikte birçok oyun geliştirmesi geliyor.

Havai fişekler, her Karakolda Tüccar Birliğinden temalı Havai Fişek Sandıkları satın alınarak veya denizlerde keşfedilerek elde edilebilir. Fireworks, 50’den fazla farklı tasarımla bir dizi efekt ve renk üretir. Birini kullanmak için, sadece bir topa yükleyin ve ışıklarla birlikte patlayacaktır.

İşaret fişekleriyle bunlar geminin Cannonball Barrels’inde bulunacak ve bir topa yüklendiğinde, yardım çağırmak veya müttefikleri işaret etmek için gökyüzüne parlak bir işaret gönderecekler.

Topları ateşlemekten bahsetmişken, artık kayığınızı bir top ile donatabilirsiniz ve geminize bir Cannon Kayık yerleştirmek, bu küçük gemiler için ek bir top sağlayacaktır.

Sezon ayrıca altı yeni Zar Yuvarlama ifadesi ve Kraken dokunaçlarını veya bir Megalodon’u yendikten sonra dönen martılar sayesinde yüzen hazineyi bulma yeteneğini de getiriyor. Variller, depolama kasaları ve Kayık sandıkları arasında kaynakları daha hızlı aktarmak artık mümkün ve İskeletler ve Hayaletler artık yenilgi üzerine cephane keselerini düşürme şansına sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler